Lommeregner Hjem Overkommelighed – Hvor meget hus har jeg råd til?

Boligprisberegneren hjælper dig med at beregne, hvor meget hus du har råd til baseret på din indkomst og gæld. Din bruttoindkomst er din indkomst før skat. Dette divideres derefter med 12 til bestemmelse af kvalificerende indkomst. Medtag månedlige udgifter. Långiveren vil også se på dine samlede gældsbetalinger. Dette er kendt som din gæld til indkomstforhold. Du skal have råd til de månedlige betalinger for at bestemme din økonomiske overkommelighed.

Der er flere måder at afgøre, om et hus er inden for dine økonomiske midler. Regnemaskiner til overkommelige priser i hjemmet bruger afrundede tal samt tommelfingerregler. En lommeregner giver dig ikke mulighed for at have et månedligt realkreditlån, der overstiger to og en halv gange din bruttoindkomst. Den månedlige gældsforpligtelse bør ikke overstige 45 procent af din månedlige bruttoindkomst. Lukkeomkostninger, ejendomsskatter, husejerforsikring er alle vigtige.

En anden måde at beregne din overkommelighed på er at beregne din forskudsbetaling. Folk skal typisk have mindst 20% forskudsbetaling. Långivere vil vurdere din risiko ved at kræve, at du lægger et højere beløb. Dine månedlige betalinger vil være mere overkommelige, jo større du betaler ned på dit hus. Hvis du planlægger at betale dit realkreditlån fuldt ud, vil en større forskudsbetaling sænke dine månedlige betalinger og give dig mulighed for at flytte ind i dit nye hjem tidligere.

Når du overvejer at købe et hjem, er det vigtigt at overveje dets størrelse og placering. For eksempel ville et Houston-hjem med tre soveværelser, to badeværelser og en masse jord løbe omkring $ 300.000.

Martin vil være i stand til at købe et hus inden for samme prisklasse med dette beløb af udbetaling. Baseret på sin forskudsbetaling kan Martin købe et hus til en værdi af fem gange, hvad han sparede. Han bliver nødt til at foretage en tyve procent udbetaling, hvis han planlægger at købe et hjem i en dyrere prisklasse. Han skal betale en tyve procent forskudsbetaling, hvis han vil købe et hus, der er fem gange hans opsparing.

Før du ansøger om et realkreditlån, skal du være opmærksom på dine månedlige udgifter, uanset hvor meget din forskudsbetaling vil være. At vide, hvor mange penge du har til rådighed til at bruge komfortabelt, hjælper dig med at få råd til et hus uden at gøre store økonomiske ofre. Når du har betalt dit realkreditlån, har du $ 500 ekstra, hvis du tjener $ 4,000 hver måned. Det er vigtigt at overveje andet forbrug, når du planlægger din økonomi.

Scroll to top