Hvad er det maksimale realkreditlån, jeg har råd til?

Først skal du bestemme din nuværende økonomiske status. Hvor høj er din gæld-til-indkomst-forhold? Hvad er din forskudsbetaling? Hvad er dine lukkeomkostninger Har du adgang til en nødfond? Disse faktorer hjælper dig med at beslutte, hvor meget pant du har råd til. Overvej, hvor mange penge du har til rådighed til en udbetaling. Du kan overveje at udskyde dit køb, indtil din økonomi forbedres, hvis du har flere penge til en forskudsbetaling.
Forholdet mellem gæld og indkomst

For at bestemme, hvor meget realkreditlån du har råd til, er det første skridt at øge dit gældsforhold. Dette kan gøres ved at øge din indkomst eller skære ned på udgifterne. Deltidsarbejde kan hjælpe med at sænke din gæld til indkomstforhold. Overvej at passe børn, hvis du har børn. Uber giver dig mulighed for at køre. Du kan også sende annoncer på Facebook og ansætte folk til dine børns pleje.

Beregn derefter dit månedlige gældsforhold. Tilføj alle dine månedlige gældsforpligtelser såsom studielånsbetalinger, minimumskreditkortbetalinger og bil- og boligbetalinger. Tilføj også underholdsbidrag og børnebidrag. Det betyder, at du allerede har forpligtet 20% af din fremtidige indkomst til gældsbetalinger.
Depositum betaling

Der er mange faktorer, der vil påvirke, hvor meget du skal lægge ned på et realkreditlån. Din månedlige betaling vil være lavere, hvis du har en større forskudsbetaling. En lavere udbetaling vil hjælpe dig med at spare penge på lang sigt, da dit lån vil have lavere renter og samlede omkostninger. Din evne til at kvalificere dig til et realkreditlån afhænger også af, hvor meget du har sparet. Udbetalingsberegneren hjælper dig med at finde ud af, hvor meget du skal spare til en udbetaling.

Disse gebyrer bruges ofte af långivere som gearing. Långivere kan øge dine renter eller opkræve ekstra gebyrer, hvis du har en lav udbetaling. Før du underskriver noget, skal du sørge for at læse alt det med småt. Vær også opmærksom på forskellene mellem rabatpoint og oprindelsespunkter. Det er vigtigt at forstå forskellene for at bestemme, hvor meget du kan betale for dit realkreditlån. Det er værd at gøre. Hvis din forskudsbetaling ikke er høj, har du andre muligheder.
Omkostninger ved lukning

Hvad er lukkeomkostningerne for et realkreditlån? Disse gebyrer er nødvendige for at lukke realkredittransaktionen. De kan være alt fra 2 til 5 procent af lånebeløbet. Disse gebyrer dækker boligvurderinger, titelfirmaer og andre tredjepartstjenester. Som en del af salgsprisen kan en sælger være forpligtet til at betale hele eller en del af lukkeomkostningerne. Ved estimering af realkreditbeløbet er det vigtigt at overveje forudbetalte lukkeomkostninger.

Det er normalt ikke et oprindelsesgebyr, hvis en långiver kræver et forhåndsgebyr. Gebyret er relativt lille i forhold til lånegebyrerne, som kan udgøre op til 5%. Disse gebyrer inkluderer de gebyrer, som boligkøbere betaler til en mægler for deres realkreditlån. En realkreditmægler bør ikke opkræve et oprindelsesgebyr.
Fond til nødsituationer

Når du bestemmer størrelsen på dit realkreditlån, bør du overveje dine månedlige udgifter. Långivere kræver normalt en kontant reserve mellem nul og seks måneder. Du skal have nok penge til at dække disse omkostninger, medmindre du planlægger større renoveringer. Dine månedlige udgifter er den største del af dit månedlige budget. Derfor skal du spare penge til uventede omkostninger. Du bør også starte en opsparingskonto til boligforbedringsprojekter. Husejere gennemfører i gennemsnit syv boligvedligeholdelsesprojekter om året. De gennemsnitlige omkostninger ved vedligeholdelse af hjemmet vil stige tre til fire gange mere inden 2020. Rutinemæssige tjenester som skadedyrsbekæmpelse eller landskabspleje er også dyre.

36%-reglen er en anden måde at afgøre, om et hjem er økonomisk muligt. Din bruttoindkomst eller indkomst før skat bør ikke overstige 36 procent. Du skal være i stand til at opfylde dette mål for at købe et hjem, der giver stabilitet og økonomisk sikkerhed. Du skal også være opmærksom på, at boligpriserne kan svinge over tid. Du bør shoppe rundt for at finde de bedste realkreditrenter. Din betaling kan være højere eller lavere afhængigt af en række faktorer.

Scroll to top