Guide til autolån

Du kan få autolån fra mange forskellige udlånsinstitutioner. Banker tegner sig for ca. 18, 7%. For folk med god kredit kan captive finansieringsselskaber også tilbyde autolån. Captive finansieringsselskaber tilbyder også autolån. Her er nogle retningslinjer for begge typer. Her er hovedtyperne til autolån.
18,7% procent af billånsmarkederne domineres af kreditforeninger

Mens covid-19 og andre begrænsninger i forsyningskæden har gjort det vanskeligere at købe bil i de senere år, fortsætter forbrugertilliden med at stige, hvilket har bidraget til en øget efterspørgsel efter finansiering af køretøjer. Kreditforeninger sidder nu på 18,7% af markedet for billån. Dette er en stigning i deres andel år til dato. Dette er rekord for branchen og afspejler kreditforeningernes fortsatte styrke på markedet for billån sammenlignet med deres resultater inden for andre lånetyper.
Banker har den største andel

Flere billån udvides af forbrugerbanker, hvor mange udvider deres rækkevidde. I USA er næsten halvdelen af alle billån lavet af banker. På trods af deres dominans er bankerne stadig ikke så ivrige efter at yde lån til forbrugere som bundne långivere, der udgør 30,2%. Her er en oversigt over autolånsmarkeder efter bank.
Captive finansieringsselskaber tilbyder autolån til kunder med fremragende kreditvurderinger

Captive finansieringsselskaber kan tilbyde autolån til kunder, der har god kredit. Der er mange fordele. De tilbyder kortere lånevilkår og renter end traditionelle långivere. Derudover kan de også yde kredit til kunder med dårlig kredit. Captive finansieringsselskaber kan styre både køb og lån i en nem transaktion. Du kan også være berettiget til kontantrabatter eller andre incitamenter.
Autolån, direkte og indirekte

Der er to typer, direkte og indirekte, af autolån. Indirekte lån ydes gennem formidlere. Direkte lån er tilgængelige direkte fra et udlånsinstitut. Denne type lån er typisk dyrere end direkte lån, men kan være en levedygtig mulighed for låntagere, der ikke kvalificerer sig til direkte lån. Men det er vigtigt at være opmærksom på de potentielle risici, der er forbundet med indirekte lån. Før du vælger, hvilken type billån du ønsker, skal du overveje de omkostninger, der er forbundet med at få et indirekte lån.

Scroll to top