Er du berettiget til den tredje stimuluscheck

Du spørger måske dig selv, om du er berettiget til den tredje, selvom du allerede har modtaget din anden og tredje stimuluscheck. Sandheden er, at du er. Stimuluspakken indeholder 1,9 billioner dollars i statsstøtte og direkte kontantbetalinger. Disse betalinger foretages kun til personer, der opfylder indkomstkravene. Betalingsbeløbet vil være baseret på den justerede bruttoindkomst fra deres selvangivelser for 2018. Det er dog muligt, at betalingen ikke er blevet behandlet.

Men regeringens plan om at øge berettigelsen og øge betalingerne gennemføres. Singler og ægtepar, der indgiver fælles afkast, kan være berettiget til op til $ 1.400. De fleste husstande vil højst være berettiget til at modtage en del af deres tredje stimuluscheck. Derudover er berettigelsen til programmet blevet udvidet til voksne pårørende. Dette omfatter handicappede voksne, universitetsstuderende samt ældre slægtninge.

Personer, der har registreret køretøjer, modtog den tredje stimuluspakke, som blev vurderet til op til $ 1.400. IRS sendte instruktioner om, hvordan du aktiverer dine kort til modtagere i breve. Nogle modtagere kunne ikke aktivere deres kort. De bad om nye kort. Det nye betalingskort kom i hvide konvolutter, der bar us Treasury Seal, Visas navn og var forseglet med hvidt tape. Bagsiden af hvert kort havde navnene MetaBank såvel som Visa. Men modtagere af stimulusbetalinger kan ikke kræve midlerne på selvangivelser, før de får IRS-brevet.

Der er begrænsninger på den tredje stimuluscheck. Der er et par grunde til, at nogle mennesker muligvis ikke er berettiget til deres tredje stimuluscheck. Du kan blive nægtet din tredje check på grund af indkomst, indvandringsstatus eller enhver anden faktor. Uncle Sam har oprettet en liste for at identificere dem, der ikke er berettiget til den tredje stimulus. Selvom det er gode nyheder for de mest sårbare, kan det være et rødt flag for mange amerikanere, der er i økonomiske vanskeligheder og måske ikke er berettigede. Hvad er trinene, der skal anvendes?

I foråret 2021 modtager skatteyderne automatisk den tredje stimulusbetaling. Betalingerne blev godkendt af american rescue plan i marts 2021. De er designet til at hjælpe mennesker, der er blevet ramt af Covid-19-epidemien og har brug for økonomisk bistand. Baseret på den seneste føderale selvangivelse blev hver modtager tildelt en sum penge. Hvis dine omstændigheder ændrer sig efter modtagelsen af de to første stimuluschecks, kan du være berettiget til yderligere penge.

Recovery Rebate Tax Credit er imidlertid et uafhængigt program fra de føderale stimulusbetalinger. Skattefradraget for inddrivelsesrabat er ikke designet til at beskytte dig mod inkassofirmaer eller tidligere børnebidrag. Du kan få arbejdsløshedsunderstøttelse og andre offentlige ydelser for at reducere beløbet. Andre begrænsninger kan være gældende. Du skal forstå reglerne og begrænsningerne for at være berettiget til skattefradraget for inddrivelsesrabat.

Scroll to top