Bitcoin vil gå ned

Bitcoin vil gå ned. Der er mange faktorer, der vil påvirke svaret på dette spørgsmål. Hvis inflationen fortsætter med at plage den globale økonomi, vil den amerikanske regering sandsynligvis hæve renten. Federal Reserve vil også træffe hårdere foranstaltninger for at løse problemet. Det vil sandsynligvis påvirke krypto- og råvaremarkedet. Timingen af branchenyheder kan spille en rolle i besvarelsen af dette spørgsmål. En positiv nyhedshistorie om bitcoin kan forårsage en prisstigning. Men hvis der rapporteres dårlige nyheder, kan priserne styrtdykke.

Et scenarie er, at der ikke vil være nogen konsensus inden for Bitcoin-samfundet om spørgsmålet. Lad os for eksempel sige, at en del af samfundet ønsker flere bitcoins end 21 millioner. BTC kan fortsætte med at falde, hvis der er en hardfork, og begge netværk forbliver stærke. Men der er ingen grund til at tro, at prisen vil gå ned. Det er muligt for markedet at komme tilbage og bevæge sig højere.

Prisen på Bitcoin afhænger af efterspørgsel og udbud. Hvis efterspørgslen er større end udbuddet, vil prisen stige. Dette er normalt efter Bitcoin-halvdele, som nogle investorer ser som kunstig inflation. Men når det maksimale antal er udstedt, vil Bitcoins pris være mindre volatil. Hvad sker der med bitcoins pris, når den går ned? Hvis vi fortsætter med at følge tendenserne i dotcom-boblen, kan Bitcoin se et dramatisk fald i prisen inden 2022.

Det er vanskeligt at bestemme de nøjagtige årsager til faldet på kryptokurrencymarkedet. Bitcoin er et flygtigt aktiv, og et nedbrud kan udslette 10% til 20% af dets værdi. Kryptovalutamarkedet er dog modtageligt for nedbrud. Korrektioner er en del af markedets normale cyklus. Det er ofte resultatet af alvorlige omstændigheder. Investorer vælger nu mindre risikable aktiver.

Bitcoin vil sandsynligvis stige på kort sigt. Prisen på Bitcoin er faldet siden begyndelsen af 2018, men vi kan forvente, at den stiger igen i 2022. BTC / USD vil bryde $ 60,000-tærsklen og nå $ 63,748 ved medianen ved udgangen. Dette vil betyde, at Bitcoins værdi vil stige med mere end 275% i de næste tre år. I 2025 vil Bitcoin-prisen nå $ 156,000.

Selvom bitcoin har eksisteret siden 2010, tog det virkelig fart i 2017, da det blev populært. Kinesiske minearbejdere var ivrige efter at drage fordel af Bitcoin-halveringen. Kinesiske minearbejdere udgjorde halvdelen af alle minedrift. Manglen på regulering skabte et miljø, der var befordrende for markedsmanipulation. Et lille bjørnemarked var også forårsaget af Federal Reserves reduktion af sine balancer. Manipulationen af markedet drev bitcoins opfattede omkostninger højere og skabte en boble.

Scroll to top